Carta Estiu 2007

Companys,

El cap de setmana del 19 i 20 de maig finalitzem la temporada. Els resultats no han estat possiblement els desitjats (s’aspirava a promocionar per pujar de categoria), però ha estat un any complicat. Ha estat el primer any que tornàvem a jugar exclusivament com a BUC, després d’anys on vam compartir camí amb diferents clubs, per la qual cosa aquest any podria considerar-se com de transició . A principis de temporada, van estar bastants els jugadors que van marxar, i en certs moments de la temporada, malauradament, s’ha fallat en qüestions de compromís vers el club i els propis companys.

Tot i això, creiem que vam finalitzar la lliga de forma bastant positiva i que un nucli important de jugadors ha tingut una actitud i comportament excel·lents.

Amb aquest ànim volem encarar la següent temporada i que el compromís de tots plegats sigui més gran i prioritzant sempre els interessos del col·lectiu per davant dels individuals. L’objectiu de l’any vinent és anar a la promoció per pujar de categoria i aquest objectiu general ha d’estar per sobre de qualsevol altre. Si aconseguim cada un de nosaltres assumir això i tenir clar que cal treball, esforç, ambició i humilitat segur que assolirem els resultats desitjats.

En aquesta carta us donem alguns dades concretes pel que fa als propers mesos:
-L’inici de temporada serà el dimecres 29 d’agost, a les 20 hores a la Foixarda.
-Cap a mitjans de setembre, es farà un stage del qual falta per confirmar ubicació i dates.
-En aquests mesos de juny, juliol i agost us proposem el següent per tal que arribeu amb un estat de forma físic acceptable per a la pre-temporada:
1)Pels qui aneu regularment al gimnàs, mantingueu una assistència de 3 sessions setmanals. Combineu el treballs de força i tonificació muscular amb el treball cardiovascular (cinta, bicicleta o activitat dirigides com biking, condicionament físic, etc…)
2)Pels qui no aneu al gimnàs, mireu de fer 2 o 3 dies per setmana algun esport o activitat de resistència: córrer 30-40’, anar en bicicleta o fer alguna activitat esportiva (tennis, futbol,…). Per tal de mantenir mínimament el to muscular, mireu de seguir una taula d’exercicis d’abdominals i treball de la part superior del tronc, amb una freqüència de 2 o 3 dies per setmana. Us adjuntem una rutina al respecte.
3)Mireu de tenir una dieta equilibrada. No es tracta de no poder menjar alguna cosa, sinó que mireu de fer una dieta variada. Pels qui aneu al gimnàs, molts d’ells tenen servei de dietista. El fet de no portar una bona dieta pot incidir en la possibilitat de patir més o menys lesions.

Us esperem a tots el proper 29 d’agost!!!
Bones vacances i fins la tornada.

Albert Vernet
Director esportiu del BUC

Us adjuntem la preparació física d’aquest estiu. Clicka AQUI

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby