Carta al socis

Benvolgut/da soci/sòcia,
El passat 23 de maig, es va iniciar el procés electoral per tal d’elegir nova Junta Directiva del Barcelona Universitari Club, després que el Sr. Alfonso Salvador presentés la dimissió com a president del club a l’Assemblea General Extraordinària del dia 7 de maig.
Es va presentar una única candidatura, que d’acord amb els estatuts del club, va quedar automàticament elegida per la Junta Electoral i va ser ratificada per la darrera Assamblea General Extraordinaria del dissabte 4 de juny, coincidint amb el Final de Temporada del Club.
Aquesta nova Junta Directiva està integrada pels següents membres:
  • Sr. Hugo Fernández Llort (President)
  • Sr. Alfred Busquets i Canós (Vicepresident i Vocal Social)
  • Sr. Roger Ferraté Blasco (Tresorer)
  • Sr. Romà Rahola i Albiol (Secretari)
  • Sr. Ramon Salinas Ros (Vocal Esportiu)
  • Sr. Jordi Saladich Magriñá (Vocal de Relacions Institucionals)
La actual Junta Directiva, vol ser una junta oberta als socis, i per aixó ens agradaria animar6te a participar activament del club, estem a la teva disposició perquè ens facis arribar les teves propostes, els teus suggeriments, les teves iniciatives, perquè ens traslladis les teves inquietuds i els teus dubtes. Per aquest motiu posem a la vostra disposició l’ adreça de correu electrónic socis@buc.cat.

Amb els millors desitjos i amb tota la il·lusió de continuar la feina feta per totes les juntes en els més de 80 anys d’història del club, rep una cordial salutació.

El President 
Hugo Fernández Llort

El Secretari
Romà Rahola i Albiol

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby