HomeCAMPUS Olímpia Estiu 2021

[columns]

[column size=”half” last=”yes”]

Benvinguts/des,

Un any més, i malgrat la crisi sanitària provocada pel Covid-19, des del BUC ens fa molta il·lusió poder presentar-vos el VI Campus Olímpia de Rugby i Poliesportiu de la Foixarda, de la mà de l’Ajuntament de Barcelona.

Aquest any tornem a moltes novetats. Unes obligades per la situació que ens està tocant viure aquests dies, i d’altres per fer encara més atractiu aquest Campus.

És un Campus destinat a tots aquells infants i adolescent d’entre 6 i 16 anys que estiguin enamorats del rugby o que sentin curiositat per aquest meravellós esport. TOTS HI TENIM CABUDA! A part també estan programades altres activitats poliesportives tant dintre de La Foixarda, com fora!

Aquest estiu, més que mai, volem que aquest sigui un Campus pels nens i nenes. Tots estem patint molt aquests dies, però en especial ells. Per això no volem que cap infant ni adolescent es quedi sense gaudir d’un estiu com ho han estat fent com sempre i poder retrobar-se, per fi amb els seus companys.

[/column]

[column size=”half” last=”no”]

[lightbox]
[2c_lightbox_image title=”Estadi Olímpic” group=”gallery” src=”http://www.buc.cat/wp-content/uploads/2020/04/imatge-cursa.jpg” last=”no”]
[2c_lightbox_image title=”Piscina” group=”gallery” src=”http://www.buc.cat/wp-content/uploads/2020/04/imatge-piscina.jpg” last=”yes”]
[/lightbox]

[/column]

[/columns]

[columns]
[column size=”half” last=”no”]

TORNS

Torn 1: del 28 de juny al 2 de juliol

Torn 2: del 5 al 9 de juliol.

Torn 3: del 12 al 16 de juliol.

Torn 4: del 19 al 23 de juliol.

Torn 5: del 26 al 30 de juliol.

 

[/column]
[column size=”half” last=”yes”]

HORARIS

Matí: 9:30h a 13:30h

Matí + dinar: 9:30h a 15:00h

Matí i tarda: 9:30h a 17:30h

*Servei d’acollida de 8:30h a 9:30h (recàrrec addicional de 3€ per dia i infant)

** El torn de matí i tarda inclou el dinar. 

[/column]

[/columns]

[columns]

[column size=”half” last=”no”]

ACTIVITATS

RUGBY: Cada matí a primera hora es realitzarà una sessió de rugby. APTE PER A TOTS ELS NIVELLS.

ACTIVITATS POLIESPORTIVES: Piscina, Gimcanes, Curses d’orientació, Jocs d’aigua, Jocs cooperatius, Futbol, Softball, Sessió de cinema, Paintball, etc.

Activitats fora la Foixarda: Escalada al Climbat La Foixarda (setmanal), Atletisme a l’Estadi Municipal Joan Serrahima. (setmanal), Platja a Gavà Mar (setmanal), Natació i futbol a Complex Esportiu Rocafort. (puntual), Activitats aquàtiques a Can Dragó. (puntual).[/column]
[column size=”half” last=”yes”]PRINCIPALS NOVETATS

HABITS D’HIGINENE SEGURETAT: Degut a la crisi sanitària provocada pel Covid-19 ens veiem obligats a prendre una sèrie de mesures per prevenir possibles contagis. Desinfecció de mans, evitar aglomeracions en espais reduïts,…

Competències educatives (continguts formatius): Activitats amb un alt contingut formatiu per substituir la manca d’hores lectives durant el curs escolar. Opció de fer els deures d’estiu. Educació emocional.

TIBIDABO + NIT A LA FOIXARDA: Aquest any, per acomiadar l’estiu, passarem l’últim dijous del Campus al Parc d’Atraccions del Tibidabo. Al acabar, passarem la nit a La Foixarda fent jocs i disco. L’endemà completarem la festa amb més activitats durant el dia.

[/column]
[/columns]

[columns]
[column size=”half” last=”no”]

MONITORS

Com l’any passat repetim la formula:

  • Rodrigo Álvarez (preparador físic del club)
  • Gerard Barrera (Excoordinador de l’escola del club).

Amb la possibilitat d’incorporar una monitora en cas necessitar-ho.

AJUTS A LES FAMÍLIES

Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, el procés de sol·licitud d’ajuts econòmics es farà a través d’internet i no presencialment!!!

[/column]

[column size=”half” last=”yes”]

INSCRIPCIONS

Aquest any, davant la situació d’excepcionalitat ocasionada per la Covid-19, el procés d’inscripció es farà a través d’internet i no presencialment!!!

Un cop rebem la preinscripció us enviarem un correu amb informació més detallada i les dades per fer el pagament.

  • CAMPUS OLÍMPIA POLIESPORTIU PER A INFANTS DE 6 A 8 ANYS.(CODI ACTIVITAT: 030218OPO02)

[button url=”https://vacances.barcelona.cat/ca/detall/campanya-vacances-estiu-2020-campus-olimpia-poliesportiu-per-a-infants-de-6-a-8-anys-a-camp-municipal-de-rugbi-de-la-foixarda_99400440834.html” target=”_blank” style=”normal”]PREINSCRIPCIÓ 6 A 8 ANYS AQUÍ[/button]

  • CAMPUS OLÍMPIA ESPECÍFIC DE RUGBY PER A INFANTS I ADOLESCENTS DE 8 A 16 ANYS. (CODI ACTIVITAT: 030218OES01)

[button url=”https://vacances.barcelona.cat/ca/detall/campanya-vacances-estiu-2020-campus-olimpia-especific-de-rugbi-per-a-infants-de-8-a-16-anys-a-camp-municipal-de-rugbi-de-la-foixarda_99400440846.html” target=”_blank” style=”normal”]PREINSCRIPCIÓ 8 A 16 ANYS AQUÍ[/button]

[/column]
[/columns]

[lightbox]
[1c_lightbox_image title=”1r torn: Matí(no dinar) 63,20€ Matí+Tarda(amb dinar) 126€ Resta de torns Matí (no dinar) 79€ Matí+Tarda(amb dinar) 157,50€ ” group=”all” src=”http://www.buc.cat/wp-content/uploads/2020/04/preus_descomptes_campus_2020.png”]
[/lightbox]
Ampliar Imatge Preus

* PREU SORTIDA FINAL DE CAMPUS: 50€ (inclou entrada al Parc d’atraccions Tibidabo + 2 dinars + sopar + activitats divendres.

[columns]

[column size=”half” last=”no”]

INCLUSIÓ D’INFANTS I ADOLESCENTS AMB ALTRES CAPACITATS.

Totes les activitats que oferim al Campus garanteixen la inclusió de tots els infants i adolescents, comptant amb una programació i els mitjans tècnics i humans adients per a la seva participació, amb independència que puguin presentar o no alguna discapacitat.

[/column]
[column size=”half” last=”yes”]

CONTACTE

PER MÉS INFORMACIÓ O RESOLDRE PREGUNTES, NO DUBTEU EN CONTACTAR AMB NOSALTRES.

Correu electrònic (Gerard): campus@buc.cat

Web Campanya Vacances Estiu Ajuntament de Barcelona: https://vacances.barcelona.cat/ca

[/column]

[/columns]

SERÀ UN ESTIU PER NO OBLIDAR!

US HI ESPEREM!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby