El BUC Wheelchair també domina la segona jornada

Aquest cap de setmana es disputava a Barberà de Vallès la segona jornada de la nova Lliga Nacional de rugby en cadira de rodes amb el BUC com a organitzador i equip local. El conjunt dirigit per la Paula Murillo va tornar a dominar, imposant-se en els tres partits disputats, acabant la primera fase de la competició imbatut.

La jornada de dissabte va començar amb el partit més esperat i disputat de la jornada, entre el BUC, equip local i actual líder, i el CAI de Saragossa, campió de l’últim campionat d’Espanya. El partit no va decebre i va acabar en un espectacular empat 42-42 i es va haver de resoldre a la pròrroga amb victòria dels de negre per 48-45. El mateix dia, a la tarda, el BUC jugava el seu segon matx, que va saldar amb una victòria més còmoda contra el Zuzenak vitorià per 44-33. I ja diumenge l’equip català va acabar d’arrodonir la seva actuació amb una nova victòria força clara contra el Toros FLM de Madrid per 30-42.

Així doncs, sumant aquestes tres victòries a les tres de la primera jornada, el BUC lidera la competició amb sis victòries en sis jornades i encara la fase final d’aquesta primera Lliga Nacional com a favorit per endur-se el títol. Aquesta fase final es disputarà el cap de setmana del 30 i 31 de març a Saragossa.

 

Resultats del BUC de la jornada:

BUC 48-45 CAI

BUC 44-33 Zuzenak

FLM Toros 30-42 BUC

 

Classificació:

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby