El BUC Wheelchair no revalida títol

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Ólvega (Sòria) el Campionat d’Espanya de rugby en cadira de rodes (wheelchair rugby) a nivell de clubs, amb la participació del BUC juntament amb tres clubs més: el CAI de Saragossa, el Zuzenak basc i el Toros FLM de Madrid. Els de negre es van desplaçar a la localitat soriana amb la intenció de revalidar el títol aconseguit la temporada passada, però aquest any no va poder ser, ja que l’equip català va caure derrotat en el partit clau del torneig, que l’enfrontava al CAI, que es va acabar enduent el títol aquesta vegada.

El conjunt català va començar la seva participació dissabte al matí amb una clara victòria contra el conjunt basc, el Zuzenak de Vitòria, per un contundent 19-49. El segon partit era el més important, enfrontant els dos favorits: l’actual campió contra l’aspirant. BUC i CAI Deporte Adaptado van enfrontar-se en el partit més igualat i disputat del torneig, contra un equip fort, ràpid i intens que va demostrar una gran progressió esportiva. El BUC va realitzar un mal primer quart que ja li passaria factura en la resta del partit, i tot i arribar a posar-se a només dos punts, els de Saragossa es van acabar enduent el matx per un ajustat 36-32. Aquest partit acabaria determinant el campionat. En la jornada de diumenge, els de Paula Murillo encara van realitzar l’últim enfrontament contra el Toros FLM madrileny, imposant-se en aquest cas amb un altre resultat contundent: 47-22. Però aquesta victòria ja no va servir, ja que el CAI també es va imposar al Zuzenak per proclamar-se campió. Tot i haver-se de conformar amb la segona posició al torneig, el BUC va comptar amb l’MVP Puntuació Baixa (el millor jugador d’entre els que tenen una puntuació baixa per la seva discapacitat), que es va endur Javi Quiles per la seves actuacions.

El BUC va haver de prescindir de tres jugadors importants que eren baixa pel torneig i va notar aquestes baixes en aquesta edició, on ha sumat la primera derrota en competició oficial de la secció. Des d’aquí volem felicitar els nous campions d’aquesta modalitat, el CAI Deporte Adaptado aragonès, que s’emporta el tro de la modalitat adaptada del nostre esport aquesta temporada.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby