BUC Campus Olímpia Rugby 2016

Des de la coordinació de l’Escola, el BUC vol informar sobre el casal d’estiu Campus Olímpica que organitzem aquest any per segon estiu consecutiu a la Foixarda:

BUC – Campus Olímpia 2016 – Rugby i multiesports de 3 a 16 anys – Inscripcions Obertes

Ens plau fer-los saber que repetim casal d’estiu a la Foixarda el mes juliol del 2016. Les sol·licituds i interès de les famílies de l’escola ens han engrescat i escalfarem motors per tornar a organitzar el Casal de Rugby tan desitjat pels vostres fills/es.
La dinàmica de treball permet acollir nens i nenes que mai han estan en contacte amb aquest esport, com també pels experts jugadors/es de la nostra escola.
Les activitats estaran relacionades al voltant del rugby però també hi haurà temps per gaudir d’altres esports i activitats lúdiques on els nens/es aprendran a créixer i a relacionar-se dins l’àmbit esportiu.
És un esport que no té fronteres de gènere: tant els nens com les nenes tenen capacitats i habilitats suficients per practicar aquest esport gaudint de tots els seus condicionants: respecte, valors, disciplina, treball en equip, cooperació, estratègia, Haka, cultura de l’esforç, 3r temps… Tot plegat un gran ventall d’experiències per tots els infants.
Al Casal d’estiu presentem les activitats de rugby de forma progressiva i anem construint a poc a poc l’essència de joc fins que els nens/es vagin assimilant les normes i sistema de joc, i ampliem i reforcem l’experiència esportiva als infants que ja practiquen el nostre esport.
Les activitats i jocs estan dissenyades per professionals del món esportiu, els nostres entrenadors/es tenen les Llicenciatures i Diplomatures relacionades amb l’activitat Física i l’Esport i estan vinculats com a jugadors o ex-jugadors de rugby.
La temporització del Casal està establerta per setmanes:
1r Torn: 4 de juliol al 8 de juliol
2n Torn: 11 de juliol al 15 de juliol
3r Torn: 18 de juliol al 22 de juliol
4t Torn: 25 de juliol al 29 de juliol
Els horaris són: de matí de 9:30h a 13:30h // o tot el dia (quedant-se a dinar al casal) de 9:30h a 17:30h.
Hi haurà servei d’acollida per rebre els nens i nenes a partir de les 8’30h del matí.
Recordeu que podreu sol·licitar les beques (abans del 4 de maig) i gaudireu de descomptes per acumulació de setmanes com vàrem fer l’any passat.
Per facilitar l’organització haureu de concretar els horaris i facilitar les vostres dades i pagament dels torns escollits a l’oficina de la Foixarda.

Degut al volum de nens i nenes que es van inscriure l’any passat, hi haurà places limitades. Les inscripcions ja estan obertes, des del 16 d’abril a la Foixarda amb els horaris següents:
Dimecres i divendres de 18h a 20h, i els dissabtes de 10h a 12h.

Us informem abans perquè la vostra logística sigui més senzilla alhora d’organitzar-vos el mes de juliol.

Més endavant farem una reunió informativa i podrem respondre a tots els vostres dubtes.

Animeu-vos! Us esperem amb la mateixa il·lusió i entusiasme que ens encomanen els vostres fills/es!!!! Serà un estiu molt rugbístic!

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby