Ajustada derrota contra un rival directe (32-25)

Ajustada derrota contra un rival directe (32-25)

El BUC ha tornat a caure aquest cap de setmana tot i el bon partit realitzat contra un rival directe, el Poble Nou, per un ajustat marcador (32-25) que no es va decidir fins els últims minuts.

El BUC tenia un dels partits més importants de la temporada aquest cap de setmana. Diumenge a les 12h s’enfrontava al CN Poble Nou Enginyers, penúltim classificat a només dos punts del BUC i uns dels rivals més directes de la divisió. L’equip del Puchy arribava mentalitzat i preparat per al matx i amb algunes novetats importants a la convocatòria, però tot i així, es van pagar alguns errors puntuals i l’excés de cops de càstig comesos amb una dolorosa derrota.

El partit va començar bé per al BUC, que, tot i concedir el domini al rival i dedicar-se a defensar en els primers minuts, va aprofitar les escapades a camp contrari per sumar punts a través de dos cops de càstig transformats pel Sultan. Els locals, però, no van trigar a reaccionar i van donar-li la volta al marcador, també a base de cops de càstig transformats. Abans del descans, el Poble Nou va ampliar la diferència amb la primera marca del partit, gràcies a jugar ràpidament un cop de càstig comès pel BUC en la sortida de mig camp. El BUC també va tenir algun bon contraatac que hagués pogut acabar en assaig, però entre el desencert arbitral i els errors de mans no es va aconseguir. Així, el marcador al descans era de 16-6 favorable a l’equip local.

El Sr. X, autor de dues marques.
El Sr. X, autor de dues marques.

La segona part va començar bé pel BUC, que retallava distàncies gràcies a una marca del Sr. X aconseguida després d’unes quantes fases de davantera. Però només 5 minuts després, el Poble Nou tornava a ampliar diferències amb una marca transformada i un nou cop de càstig aprofitant la superioritat numèrica per l’exclusió amb targeta groga d’Albert Conesa. A partir d’aquí el BUC es va saber imposar tot i jugar amb un home menys i va aconseguir anotar la seva segona marca, també obra del Sr. X. Perdíem de 8 i a 9 minuts del final, el Sultan aconseguia passar entre la defensa rival per anotar la tercera marca del BUC, transformar-la i posar l’equip a un sol punt del rival. Els últims minuts del matx, però, van veure com la inèrcia del BUC es perdia per culpa de tres cops de càstig en contra consecutius, dels quals l’obertura del Poble Nou va transformar-ne dos, tornant a posar 7 punts d’avantatge al marcador que ja serien definitius. Al final, 32-25 i al menys el BUC suma el punt bonus defensiu, un punt que “sabe a poco” després del partit realitzat. Però les sensacions sobre el camp segueixen millorant i l’equip sembla ficat en una bona dinàmica de joc i actitud que ha d’acabar aportant millors resultats també.

 

CN Poble Nou 32 – 25 BUC

Alineació: 1. Albert Conesa 2. Nin Escrig 3. Sergi Coma 4. Gaby Pérez “Sr. X” 5. Diego Prubner 6. Mílton Alcaraz 7. Toni Fedelich 8. Ermengol Alemany 9. Axel Borasino 10. Miki Mas 11. Martí Argudo 12. Josep M. Simon “Sultan” 13. Gerard Borràs 14. Daryl Taduran 15. Álex Zubero

Substituts: Roger Garcia, Ramon Salinas, David Fernández, Roger Ferraté, Marc Fajarí, Marc Coma i Pol Camprubí.

Marques: Gaby Pérez “Sr. X” (2) i Josep M. Simon “Sultan”.

Transformacions: Josep M. Simon “Sultan” (2).

Cops de càstig: Josep M. Simon “Sultan” (2).

 

Crònica: Pol Camprubí // Fotos: Juan Carlos Gómez Villamor

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby