Aquest cap de setmana del 3 i 4 de desembre es diputa la 1a jornada del Campionat Nacional II de França a la ciutat de Montpellier amb la participació de la secció adaptada del BUC, convidat a participar per la Fédération Française Handisport, convertint-se d’aquesta manera en el primer equip forani que disputa la competició francesa.

Aquesta primera jornada forma part de la segona divisió del Campionat francès de wheelchair rugby. La competició està dividida en 4 grups, on els dos primers classificats de cada grup disputaran la fase final que donarà accés directe als dos primers a la Divisió d’honor (Nationale I). El Grup Sud és on participa el BUC que comparteix grup amb l’equip amfitrió i gran favorit, els Sharks de Montpellier i els equips de Grenoble, Toulon i Bourgoin.

Aquesta és la primera competició regular del BUC que, en menys d’un any, ha format un jove equip, que ha passat de quatre a onze jugadors. L’objectiu en aquesta competició és continuar amb el seu procés d’aprenentatge i construcció.

Info: esportadaptat.org

Foto: Carla Deltoro Garcia