2on torneig “Rugbi solidari fins el moll de l’os”

  Us recordem que el proper dissabte dia 5 de maig el nostre Club organitzarà el 2on. Torneig “Rugbi solidari fins el moll de l’os” per recollir recursos per a la Fundació Josep Carreras que lluita contra la leucèmia.

    Hi haurà diversos partits amb clubs catalans i rebrem la visita de l’escola de rugbi d’Elna.

    Serà una jornada esportiva i festiva i ens agradaria poder comptar amb la vostra presència i suport. Només demanem un donatiu de 3 € a l’entrada (gratuït per a menors de 14 anys) i amb això estareu col.laborant amb una causa noble.

    Comptem amb la col.laboració de diverses empreses que han aportat material per la rifa, menjar i begudes pel tercer temps o bé han dedicat hores i diners per a la organització d’aquesta jornada.

    A l’entrada de La Foixarda hi haurà una carpa amb l’exposició dels productes que després rifarem i muntarem una paradeta per vendre pastissos, quiche, galetes, croquetes i tot allò que volgueu aportar per vendre als visitants i augmentar la xifra de la recaptació.

    Us animem a dedicar una estona a cuinar a casa vostra i portar les “delicatessen” que cadascú sap preparar i així col.laborar amb la fundació. Només ho heu de portar i lliurar-ho a la carpa quan arribeu.

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby