2on Torneig Miquel Mas


Aquest cap de setmana s’ha disputat a la Foixarda el 2n Torneig de Rugby Base “Miquel Mas” on han competit les escoles del CN Poble Nou, Gòtics i BUC en les categories de prebenjamins, benjamins i alevins. En la categoria de benjamins, on van participar només el CN Poble Nou i el BUC, i en la d’alevins, on van participar representants dels tres clubs, es van imposar els equips del BUC. El torneig es va acabar amb la cel·lebració del partit del grup A de la fase prèvia de la competició d’infantils organitzada per la F.C.R. on van jugar el Poble Nou i el BUC. Aquest partit va acabar amb una victòria visitant.

Aquest matí de dissabte ha estat un festival de rugby, i volem donar les gracies tant al Gòtics com al CN Poble Nou pel ambient de festa i companyonia que vem gaudir, es una bona experiencia veure que els nostres jugadores creixen junts en un ambient de respecte i amistat.

La festa va finalitzar amb el lliurament de unes copes commemoratives de la jornada ja que no vam voler establir cap clasificació final per no deslluir l’ambient de festa.

Podeu veure algunes fotografies adjuntes.

Pep Bada

Partners

Contacte

info@buc.cat

646 63 22 90

Camí de la Foixarda, 20-26, 08038 Barcelona

Instagram  @buc1929 Twitter  @buc1929

Informació

Barcelona Unversitari Club - Rugby